Якість курячого м’яса дуже залежить від його походження, тож під час вибору курки обов’язково зверніть увагу на її виробника. Наприклад, торгова марка «Наша Ряба» суворо контролює всі етапи виробництва, починаючи з вирощування зерна для кормів, дотримання вимог щодо гігієни утримання тварин і закінчуючи виготовленням продукції відповідно до всіх норм і стандартів якості.
Важливо, щоб м’ясо було не лише якісним, а і свіжим. Щоб уникнути купівлі несвіжого продукту, радимо вам вибирати фасовану курку. ПЕТ-паковання допомагає зберігати м’ясо в безпечних умовах, адже запобігає потраплянню вологи, пилу та бактерій. Огляньте продукт і перевірте його термін придатності. Ви також можете визначити свіжість курки візуально: шкіра повинна бути рожевою, без жодних ознак пошкоджень або плям.
Багатьом споживачам важливо купувати ще й вигідну їжу. Щоб вибрати якісний продукт і заощадити, звернуть увагу на гомілку. Окрім того, що вона дуже універсальна і швидко готується, гомілка ще й смакує всім членам сім’ї. Особливо малеча в захваті від гомілок, бо їх зручно їсти руками. А ще вона дуже соковита, смачна та насичена білками.
Радимо вам приготувати гомілки в духовці за нашим рецептом!
Інгредієнти:
- 1 паковання гомілок ТМ «Наша Ряба» (7 шт.);
- 4 картоплини;
- 4 цибулини;
- 2 морквини;
- 100 г вершкового масла;
- 4 зубчики часнику;
- 1 лавровий лист;
- 1 дрібка орегано;
- 2 дрібки солі;
- 1 дрібка суміші перців;
- 1 дрібка паприки.
Спосіб приготування:
Леонід РУДЕНКО
Sourse: vechirniy.kyiv.ua