Як вибрати смачну, вигідну й безпечну курку: поради та рецепт гомілок у духовці

Якість курячого м’яса дуже залежить від його походження, тож під час вибору курки обов’язково зверніть увагу на її виробника. Наприклад, торгова марка «Наша Ряба» суворо контролює всі етапи виробництва, починаючи з вирощування зерна для кормів, дотримання вимог щодо гігієни утримання тварин і закінчуючи виготовленням продукції відповідно до всіх норм і стандартів якості.

Важливо, щоб м’ясо було не лише якісним, а і свіжим. Щоб уникнути купівлі несвіжого продукту, радимо вам вибирати фасовану курку. ПЕТ-паковання допомагає зберігати м’ясо в безпечних умовах, адже запобігає потраплянню вологи, пилу та бактерій. Огляньте продукт і перевірте його термін придатності. Ви також можете визначити свіжість курки візуально: шкіра повинна бути рожевою, без жодних ознак пошкоджень або плям.

Багатьом споживачам важливо купувати ще й вигідну їжу. Щоб вибрати якісний продукт і заощадити, звернуть увагу на гомілку. Окрім того, що вона дуже універсальна і швидко готується, гомілка ще й смакує всім членам сім’ї. Особливо малеча в захваті від гомілок, бо їх зручно їсти руками. А ще вона дуже соковита, смачна та насичена білками.

Радимо вам приготувати гомілки в духовці за нашим рецептом!

Інгредієнти:

  • 1 паковання гомілок ТМ «Наша Ряба» (7 шт.);
  • 4 картоплини;
  • 4 цибулини;
  • 2 морквини;
  • 100 г вершкового масла;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 лавровий лист;
  • 1 дрібка орегано;
  • 2 дрібки солі;
  • 1 дрібка суміші перців;
  • 1 дрібка паприки.

Спосіб приготування:

  • Натріть курячі гомілки спеціями та сіллю. Спеції можете вибрати на свій смак: гостріші, ароматніші, більш незвичні — чого душа забажає!
  • Очистьте овочі та наріжте їх середніми кубиками.
  • Відірвіть шматок фольги розміром приблизно 30*30 см.
  • У центр фольги викладіть овочі, часник, лавровий листок.
  • Посоліть і посипте орегано.
  • Викладіть курячі гомілки й шматочок вершкового масла.
  • Загорніть фольгу щільно з усіх боків. Поставте в духовку й запікайте 20 хв за температури 180 °C.
  • Коли страва приготується, залиште її приблизно на 5 хв, щоб охолола.
  • Леонід РУДЕНКО

    Sourse: vechirniy.kyiv.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *