Поїзд-кухня, який 23 листопада відправився з Києва до Харкова та Ізюма на День подяки, успішно прибув до обох міст. Нагадаємо, що мета була нагодувати святковою їжею мешканців прифронтових регіонів та ті цивільні служби, які забезпечують повноцінне функціонування міст.
«Команда кухарів приготувала у Food Train 1720 порцій їжі за цей час: завдяки волонтерам Save Ukraine її отримали, зокрема, ті, хто вимушено виїхав зі своїх домівок через повномасштабне вторгнення», — йдеться у повідомленні Укрзалізниці.
У прифронтові міста повезли запечену індичку, картоплю та гарбузовий пиріг. Потяг може автономно працювати до тижня, а обладнання поїзда дозволяє готувати повноцінні страви.
Даша ГРИШИНА, «Вечірній Київ»
Sourse: vechirniy.kyiv.ua