Конкурс корпоративних благодійників: отримайте шанс розказати про доб…

Конкурс корпоративних благодійників: отримайте шанс розказати про доб… — Delo.ua

“Журнал ТОП100. Рейтинги найбільших” оголошує конкурс благодійних проєктів українського бізнесу, реалізованих у 2024 році.  

Ми пропонуємо бізнесу надсилати нам свої благодійні кейси, які стали для ваших компаній флагманськими проєктами корпоративно-соціальної відповідальності у 2024 році.

Для того, щоб потрапити до числа компаній, які матимуть шанс презентувати свої благодійні проєкти у підсумковому номері журналу “ТОП100. Рейтинги найбільших” у 2024 році потрібно заповнити анкету:

Також анкета доступна за посиланням: https://forms.gle/NsFNjh8VHunWC85WA

Підписуйтеся на YouTube-канал delo.ua

Ми живемо в часи, коли благодійність стала невід’ємною частиною нашого життя. Особливого розмаху це явище набуло в Україні з початком повномасштабної війни, на яку суспільство та бізнес відповіли консолідацією та готовністю направляти свої зусилля та ресурси на підтримку збройних сил та волонтерських рухів, допомогу сім’ям та дітям, окремим громадам та цілим регіонам, що постраждали від війни, порятунок тварин тощо. 

Мета конкурсу, який оголошує “Журнал ТОП100. Рейтинги найбільших” – віднайти унікальні та масштабні благодійні проєкти українського бізнесу та розповісти про них на сторінках журналу та на порталі Delo.ua. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *