На порозі Новий рік і у кожної господині виникає питання щодо святкового столу.
Vgorode розповість як поєднати смаки різних кухонь та культур.
Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации
До списку гарнірів чудово підійде булгур, але з незвичним смаком, зі східним. Родзинка – сушені фрукти та горіхи.
Також можна приготувати овочі-гриль з додаванням трав, які чудово доповнять святковий стіл.
Не треба забувати і страви з картоплі, а приготовлена по-французькі з сиром та травами надасть гастрономічну насолоду кожному, хто її скуштує.
До головних можна віднести страви з лосося та стейки, які нікого не залишать осторонь, а приготування трюфельного ризотто є ідеальним поєднанням розкоші та простоти.
Блинчики з різними начинками стануть смачними закусками, а також креветки у коктейльному соусі оцінять любителі морепродуктів.
Курка приготована у медово-гірчичному соусі стане не тільки прикрасою столу, а й доповненням до гарнірів.
Для любителів вегетаріанського столу теж знайдеться своя закуска, наприклад рулетики з тофу та овочами, які стануть справжньою альтернативою мясним рулетам.
Запечені на грилі овочі в поєднанні з лимонним маринадом стануть ідеальним гарніром чи закускою.
Раніше, ми писали у яких кольорах зустрічати Новий рік 2024.
Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:
Sourse: Джерело