Новинка українського ринку – безтютюнова суміш для кальяну Indigo

На українському ринку все частіше з’являється такий продукт для кальяну, як Indigo. Цебезтютюнова суміш на основі чаю, яка зможе урізноманітнити ваше куріння. Такусуміш для кальяну на ринок випустив український виробник, який взяв за основукілька сортів цейлонського чаю, додав натуральні ароматизатори та отримавякісний продукт для куріння.

Безтютюнова чайна суміш Indigo (Індиго) сьогодні представлені в найбільших інтернет-магазинах України, і має вже чимало відгуків та оглядів. При цьому, ця чайна сумішбула випущена ще кілька років тому, але сьогодні активно розвивається сфераукраїнських брендів. І такий цікавий продукт для кальяну не залишився осторонь.

Трохи докладніше про чайну суміш Indigo – де і як її можнавикористовувати

Варто відразу звернути увагу, що в цій суміші присутній рідкий нікотин – йогододають у процесі приготування продукту. Це робиться для посилення смаку самогопродукту і для кращого поєднання з тютюном.

В основі Indigo – цейлонський чай. Листя чаю за своїми властивостями схоже на тютюновелистя. Воно має хорошу жаростійкість, чудово вбирає патоку та ароматизатори і з ним просто працювати.ароматизатори і з ними просто працювати. У представленому безтютюновому продукті, чай ірідкий нікотин використовують для точного регулювання міцності та смаку.

Саме тому ви можете знайти безтютюнову суміш Indigo як легкої, так і середньоїміцності. Що стосується жаростійкості, то такий продукт точно не поступається відомимтютюну. Тому, його можна поєднувати в міксах і з тютюновими продуктами, для створеннянових смакових відчуттів.

І звісно, такий продукт можна курити самостійно. Але смаків у Indigo не так багато,тому багато хто рекомендує спробувати його в міксах.

Відгуки на безтютюнову суміш для кальяну Indigo

В основному, про цей продукт відгукуються добре. Звичайно, у нього є свої недоліки,над якими ще варто попрацювати. Наприклад, це те, що куриться він не так довго, як хотілося б – у середньому близько 30-40 хвилин.

Також багато хто вказує і на те, що ціна на чайну суміш Indigo вища за середню, і багато хто з популярних і перевірених тютюнів обійдуться дешевше. У випадку з Indigo поки що важкоговорити про класне співвідношення ціна/якість, але спробувати такий продукт точноварто.

No votes yet.
Please wait...